najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ignjatović: Očekujem barem pet srpskih boksera na OI

Prvi čovek Bokserskog saveza Srbije Dragan Ignjatović, zadovoljan je učinjenim u 2015. godini, iako smatra da su rezultati mogli da budu još bolji, i poručio da očekuje najmanje petoricu srpskih takmičara na Olimpijskim igrama u Riju.

“Svi koji su članovi Bokserskog saveza Srbije moraju da shvate da se samo radom stiže do rezultata. Naporan rad će se isplatiti i svi moramo da budemo velika porodica jer smo svi jaki koliko i najlošija karika u celom lancu. Iza nas je teška godina, mnogo rada i truda smo potrošili da bismo došli gde smo sada, a tek smo na početku”, rekao je Ignjatović.

On je poručio da sve nade polaže na Olimpijske igre u Riju i da očekuje dobre rezultate.

“Do Olimpijskih igara u Riju ostalo je manje od godinu dana i mi ćemo uraditi sve da u Brazilu nastupi neko od naših rerpezentativaca. Fokus je na dvojici najiskusnijih seniora – Aleksandar Drenovak i Milutin Stanković, koji će boksovati u teškoj kategoriji, a za ostale boksere koji bi eventualno trebali da nastupe odlučiće stručni štab”, rekao je predsednik BSS i dodao:

“Sigran sam, mada to sada izgleda kao naučna fantastika, da će u Riju Srbija imati barem petoro boksera koji će dostojno predstavljati našu zemlju”, zaključio je Ignjatović.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike