najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Igrama u Partizanu Janković želi povratak u reprezentaciju

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da se nada da će ponovo skrenuti pažnju na sebe i igrama u klubu zaslužiti povratak u reprezentaciju Crne Gore.

„Iskreno se nadam da ću, kako budem igrao u Partizanu i imao minutažu, ponovo skrenuti pažnju na sebe. Svakom igraču znači i privelegija je biti u reprezentaciji Crne Gore. I tamo je velika konkurencija, momci igraju sve bolje, i velika mi je želja da budem član reprezentacije“, rekao je Janković za klupski sajt.

Janković je zahvalio selektoru Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću što ga je zvao u reprezentaciju i kada nije igrao za Partizan.

Crnogorski fudbaler je ponikao u Partizanu, ali je posle sezone u Teleoptiku otišao u Olimpijakos, koji ga je slao na pozajmice u OFK Beograd i Maribor.

On se letos vratio u Partizan, na pozajmicu iz grčkog kluba.

„Po povratku sam dobio šansu koju sam iskoristio, ali ubrzo sam se povredio. Nastupio je loš period za mene, period neigranja, loše igre i kola kao da su krenula nizbrdo. U tim trenucima nije lako, ali kukanja nema, stegneš zube, radiš i čekaš šansu“, rekao je Janković

Janković je posle dobrih igara na početku sezone izgubio minutažu, ali se u poslednjih nekoliko kola nalazio na terenu, dok je u poslednjoj utakmici protiv Novog Pazara bio strelac.

„Valjda te Bog negde nagradi i da ti podstrek da tako i nastaviš uprkos preprekama. To mi daje snagu da moram da istrajem i radim svaki dan kao da igram stalno svih 90 minuta. Najvažnije je da sada imamo pobednički niz i dobre rezultate, a golovi će onda doći sami po sebi. Naravno, što budem više igrao i forma će biti bolja, a samim tim i golovi“, kazao je Janković.

Prema njegovim rečima, jaka konkurencija ga dodatno motiviše da još jače radi i tako dobije šansu u prvoj postavi.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike