U trendu

Ilić: Nisam mogao da poželim lepši završetak

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je večeras, posle osvajanja trofeja Kupa Srbije, da nije mogao da poželi lepši završetak karijere.

„Lepši završetak karijere nisam mogao da poželim. Hvala mojim saigračima što su mi večeras priuštili da odem u penziju pobedom protiv najvećeg rivala i sa osvojenim Kupom. Hvala im još jednom“, rekao je Ilić za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana odbranili su večeras trofej Kupa Srbije, pošto su u finalu tog takmičenja u Beogradu pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0.

„Jedan pravi derbi. Partizan je bio bolji rival na kraju. Čestitam Zvezdi na tituli, a Partizanovim igračima koji ostaju želim da pokušaju da vrate titulu“, rekao je Ilić novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Kapiten Partizana je zaigrao u nadoknadi vremena i tako dobio priliku da u svom poslednjem meču u karijeri podigne još jedan trofej u crno-belom dresu.

„Svim navijačima želim da zahvalim što su ovo priredili meni i saigračima. Igrači su dali poslednji atom snage i na kraju smo zasluženo pobedili“, rekao je Ilić.

Zoran Tošić je naveo da mu je čast što je imao priliku da igra sa Ilićem.

„Jako sam srećan što se završilo kako smo planirali, što smo osvojili trofej. Posle naporne i teške sezone, pored svih problema, uspeli smo da se izdignemo i da osvojimo trofej“, rekao je Zoran Tošić.

I Danilo Pantić je istakao da je „velika stvar“ što se Ilić od fudbala oprostio još jednim trofejom.

„Poslali smo legendu Partizana u penziju na najbolji mogući način“, rekao je Pantić.

„Izašli smo s namerom da pobedimo, bili smo kao tim celu utakmicu. Čestitam igračima Zvezde na fer i korektnoj borbi, na celoj sezoni, ali mislim da smo mi večeras bili bolja ekipa i da smo zasluženo osvojili“, rekao je Pantić.

On je dodao da smatra da je svako od igrača Partizana večeras odigrao najbolji meč u sezoni.

„Imali smo mnogo veću želju od Zvezde za ovaj trofej i zasluženo smo ga osvojili. Nismo dozvolili Zvezdi da bude raspoložena. Marin nije mogao da diše, da primi loptu, uvek je bio neko uz njega. Defanzivna linija je odigrala možda i najbolji meč u sezoni“, rekao je on.

Pantić je, na kraju, istakao i da bi voleo da ostane u Partizanu.

„Ističe mi pozajmica, videću posle odmora šta ću. Voleo bih da ostanem, kao i prošle sezone što sam rekao. Partizan je moj klub. Videćemo šta će biti“, rekao je Pantić.

I Nemanja Miletić smatra da je Partizan večeras bio bolji.

„Lep osećaj… zaredom osvajali kup. Mislim da smo više želeli ovaj trofej i da smo bili bolji protivnik. Spasili smo sezonu iako nije bila najbolja“, rekao je Miletić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.