U trendu

Iliću novi ugovor, Trbojeviću šut karta

Prva, lepša vest glasi da će legendarnom kapitenu Saši Iliću biti ponuđen produžetak saradnje, iako nedostižni i svima omiljeni vlasnik svih mogućih rekorda u istoriji kluba iz Humske 30. decembra puni 39 godina, a od početka ove sezone minutažu uglavnom dobija kao igrač sa klupe za rezerve.

– Klubu je potreban Saša Ilić. Ja ga znam više od 20 godina, prijatelji smo i jednostavno ne mogu da zamislim Partizan bez njega. Čim smo osetili da kod njega još ima volje i dečačkog duha, više nije bilo dileme – ponosno je na promociji sjajnog godišnjeg kalendara saopštio sportski direktor Ivica Iliev, računajući da će majstor pas igre i inteligentnih asistencija i dalje donositi mir i(li) prevagu svojim mladim kolegama u stani, pani situacijama.

Dušan Trbojević nije bio te sreće. Šta više, posle javnog stavljanja na stranu nekadašnjeg fudbalera i sportskog direktora Nenada Bjekovića i vrlo oštrih kritika na račun njegovog protivkandidata u borbi za predsedničku fotelju Milorada Vučelića i ostatka tadašnje i sadašnje vrhuške, čuveni “lovac na talente” iz Omladinske škole Partizana prvo je ostao bez novog ugovora, a onda i bez delegatskog mesta u klupskoj Skupštini. Njegovim putem, zbog isteklih ugovora (poput slovenačkog štopera Gregora Balažica) ili dobrih ponuda, ove zime krenuše i neki prvotimci drugoplasirane ekipe Superlige.

(O.N. Danas)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar