U trendu

Iliev: Ne znamo šta da radimo sa Abubakarom, pravi nam haos

Za Umarua je poslednjih nedelja zainteresovan Šenžen, koji je prvobitnu ponudu od 800.000 evra za kamerunskog napadača povećao na 1.200.000.

Iliev je naglasio da je jasno da je to sjajna ponuda za Umarua, ali da je problem što zbog povrede Valerija Božinova, Partizan nema nijednog igrača na njegovoj poziciji osim Kamerunca.

“Tačno je da nam je stigla ponuda za Abubakara iz Kine i ona je iznosila 800.000 evra. Međutim, tu ponudu je klub odbio jer bismo bili u situaciji da ostanemo bez napadača s obzirom na to da Božinov ne može da igra. Abubakar nam sada pravi haos, odbio je da igra, bukvalno je ostavio saigrače i tim na cedilu i zbog toga je zaslužio da ga suspendujemo. Taj kineski klub je sada ponudu povećao na 1.200.000 evra. Sada je pitanje da li bismo ikada ponovo dobili takvu ponudu za njega”, rekao je Iliev.

Umaru je u nedelju odbio da igra u duelu sa OFK Beogradom, koji su ‘Romantičari’ dobili sa 2:1, a posle je rekao da želi da ode u Kinu da bi rešio egzistenciju, prenose beogradski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.