U trendu

Iliev: Očekujte bombu na leto

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev smatra da je u tom fudbalskom klubu napravljen dobar spoj i da se nada da će se nastaviti pravim putem, kao i to da navijači mogu da očekuju odlična pojačanja na leto.

Napravio se dobar miks unutar kluba i dobra radna grupa, nadam se da ćemo nastaviti ovim putem. Ne pamtimo da se nekada nešto desilo preko noći. Ne tražimo godine, sve će leći u julu. Mnogo sam euforičan, ali izuzetno objektivan i iskren. Često koristim prejake reči, i kada hvalim i kada kudim – rekao je Iliev za TV Partizan, a prenose mediji.

Partizan je prolećni deo sezone počeo sa dva poraza, prvo od OFK Beograda, a potom i u večitom derbiju od Crvene zvezde, ali je Iliev rekao da je više nego siguran da će zimska pojačanja pokazati sav potencijal.

– Imam utisak da su bolji nego što sam ih hvalio, a baš sam ih hvalio. Nebitno je da li sam bio u pravu, već ozbiljnost kluba i šta je naša ideja, da stvorimo moćan Partizan – istakao je Iliev.

Sportski direktor crno-belih je dodao da su “sva javnost i eminentni stručnjaci” jednoglasni u oceni da igrači poput Sedrika Gogue i Evertona Luiza “odavno nisu viđeni na ovim prostorima”.

Prema njegovim rečima, Partizan je nastavio da prati dvojicu stranih igrača koje nije uspeo da dovede u zimskom prelaznom roku, ofanzivnog fudbalera i napadača.

– Ubeđen sam da ćemo na leto dovesti dva igrača koji su na nivou dvojice koje smo doveli u zimskom roku. To bi bila ozbiljna baza – rekao je Iliev i dodao da će na leto biti dovedeno pet-šest pojačanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.