najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ime Crvena zvezda je najveća motivacija

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegovim fudbalerima neće biti lako protiv Javora u Ivanjici i da će oni ponovo morati da pokažu da su najbolji, kao i to da im motivacija ne nedostaje.

“Neće nam biti lako, ali mislim da smo bolji od Javora. To, po ko zna koji put, moramo da pokažemo na terenu. U fudbalu nema minulog rada, moramo ponovo da pokažemo da smo najbolji i da pobedimo”, rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u nedelju gostovati Javoru u 11. kolu Super lige.

Prema Božovićevim rečima, fudbalerima Crvene zvezde ne nedostaje motivacija jer “igrači znaju da su u Crvenoj zvezdi” i da od “imena kluba nema veće motivacije”.

Božović još nije odlučio u kom će sastavu nastupiti crveno-beli, pošto mu problem predstavlja to što su petorica igrača bili u Kataru sa B reprezentacijom Srbije. Povredjen je jedino Petar Orlandić.

“Nisam siguran u vezi sastava jer se još nisu vratili ovi iz Katara. Razmišljamo, moram prvo da razgovaram sa njima. To nas nije mnogo poremetilo. Imamo mogućnost za rotaciju, one koji mogu da ih zamene. Nećemo da kukamo”, kazao je Božović.

Prema njegovim rečima, Zvezdi je velika čast što je u timu sastavljenom od fudbalera iz Super lige, koji je izgubio od Katara sa 3:0, bilo čak pet igrača iz njegovog tima.

Šansu nije dobio jedino golman Filip Manojlović, a Božović je rekao da je to bila tehnička stvar, jer je bilo dogovoreno samo šest izmena.

“Svi moraju da budu u službi reprezentacije, nemam šta da razmišljam o tome”, rekao je trener Zvezde.

On je dodao da još nije siguran da li će Pablo Mouče igrati u Ivanjici jer ne želi “ishitrene stvari”, ali je istakao da će argentinski fudbaler dobiti šansu da se dokaže.

Govoreći o Javoru, Božović je kazao da je to ekipa koja je uvek veoma motivisana protiv Zvezde, i posebno je istakao Milovana Milovića, Igora Stojakovića i Vladana Djogatovića.

Utakmica izmedju Javora i Zvezde će se igrati u nedelju od 17.00 u Ivanjici.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike