U trendu

Italija i Španija sigurne, Izrael bolji od Albanije

Fudbalska reprezentacija Italije pobedia je večeras selekciju Lihtenštajna sa 4:0 u četvrtom kolu Grupe G kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a istim rezultatom Španija je slavila protiv Makedonije.

Italija je pitanje pobednika na gostovanju u Lihtenštajnu rešila posle prvih 45 minuta.

Andrea Beloti je postigao dva, a Ćiro Imobile i Antonio Kandreva po jedan gol i to je prvi put od 1987. godine da je Italija postigla četiri pogotka u prvih 45 minuta. Te 1987. protivnik Italije bila je Malta.

Španija je dominirala u meču protiv Makedonije u Granadi, a na kraju je slavila sa 4:0.

Danijel Karvahal je ubacio loptu u kazneni prostor s desne strane, a Darko Velkoski je nespretno intervenisao i glavom poslao loptu u svoju mrežu za vodjstvo Španije u 34. minutu.

Vitolo je u 63. minutu povisio na 2:0, Načo Monreal je pogodio mrežu Makedonije u 84. minutu, a samo minut kasnije strelac je bio i Aric Aduriz.

Fudbaleri Izraela pobedili su Albaniju u Elbasanu sa 3:0, a strelci su bili Eran Zahavi, Dan Einbinder i Eliran Atar.

Albanija je meč završila s dva igrača manje, pošto su Berat Djimsiti i Etrit Beriša dobili crvene kartone.

Italija i Španija imaju do 10 bodova u Grupi G, Izrael je treći sa bodom manje, dok Albanija ima šest. Makedonija i Lihtenštajn su bez bodova.

Fudbaleri Ukrajine su, u preostalom meču Grupe I, pobedili Finsku minimalnim rezultatom, a jedini gol na utakmici postigao je Artem Kravec.

Fudbaleri Hrvatske su, ranije danas, pobedili Island, a Turska selekciju Kosova.

Hrvatska je prva u Grupi I sa 10 bodova, Ukrajina ima osam, a Island sedam. Turska je do sada sakupila pet bodova, a Finska i Kosovo po bod.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar