Ivana Španović: Moja rešenost da budem najbolja na svetu je samo jača!

Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je  da je njena rešenost da bude najbolja na svetu samo jača posle peha na Svetskom prvenstvu.

„Takmičenje je gotovo, ali moja rešenost da budem najbolja na svetu je samo jača. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi“, napisala je Španovićeva na društvenim mrežama.

Ivana Španović je bila četvrta u finalu skoka u dalj na svetskom šampionatu u Londonu, a njen poslednji skok je izazvao kontroverze.

Rezultat je pokazao da je u šestoj seriji imala rezultat 6,91 metar, iako je delovalo kao da je skočila dalje, ali je papir sa brojem na ledjima dotakao pesak.

Uložena je žalba na taj skok, ali je odbijena.

2 komentara
  1. Mira

    Da sam na mestu celnika Svetske atletske federacije, za neke discipline tipa skok u dalj, troskok, skok preko motke, skok u vis sa motkom, trebalo bi resiti da ti brojevi budu usiveni u dres da bi se upravo sprecilo ovo sto se desilo nasoj Ivani.

  2. Miki

    Mislim da je Ivana najbolja ali da bi se to poentiralo moraju baš sve sitnice da se dovedu u red. Pa I brojevi na leđima koji moraju da se najsigurnije zakače.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike