U trendu

Ivanić: Zvezda iskorak u karijeri, jedva čekam debi

BEOGRAD – Novi fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je danas da je veoma srećan što je stigao u tako veliki klub i da jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu.

„Presudilo je to što sam želeo iskorak u karijeri. Uvek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba“, rekao je Ivanić na promociji u Medija centru stadiona Rajko Mitić.

On je dodao da je spreman da debituje, da oseća pozitivan pritisak zbog transfera i da će sigurno znati da se izbori sa velikim očekivanjima.

„Na treneru je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što pre. Na meni je da radim i da čekam šansu.

Ivanića je u Zvezdi sačekao i Nemanja Milunović, sa kojim je bio saigrač u Belorusiji.

„Naravno da mi znači što je tu, igrali smo tri godine zajedno. Nije mi rekao ništa novo što nisam znao o Crvenoj zvezdi, jer sam došao u veliki klub o kome sve znam. Koliko smo bliski govori i da sam bio uz njega prilikom rođenja oba deteta“, istakao je Ivanić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike