U trendu

Ivanović: Mnogo volim Australiju, drago mi je što sam u drugom kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da joj je mnogo drago što je danas prošla u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije i kazala je da voli da igra u toj zemlji.

Ona je 20. nositeljka u Melburnu, a danas je sa 6:2, 6:3 pobedila domaću teniserku Tami Piterson, debitantkinju na grend slemovima, koja igra po posebnoj pozivnici.

„Uvek je teško igrati protiv nekog koga ne poznajete. Tami je igrala dobro, imala je publiku uz sebe i ja joj želim sve najbolje. Mnogo mi je drago što sam prošla“, rekla je Ivanovićeva posle meča.

Reprezentativka Srbije pokazivala je mnogo emocija tokom drugog seta, ali je kazala da nije osećala pritisak.

„Nije to bilo zbog pritiska, samo mi je mnogo drago da sam prošla u drugo kolo. Svaki meč je izazov. Nisam počela turneju po Australiji kako treba, a stvarno se radujem što sam prošla i nadam se da ću imati sreće u drugom kolu“, rekla je ona.

Ana Ivanović je 2008. igrala u finalu Melburna, a danas je rekla da mnogo voli da nastupa u Australiji.

„Ovo mi je jedno od omiljenih mesta na svetu, vi ste sjajni, iskreno. Pravi ste sportisti, razumete sport i stvarno mi je drago što dolaze ljudi i na treninge i što imam podršku i nadam se da ću moći da ponovim svoj najveći uspeh“, rekla je Ana Ivanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar