Ivanovićeva se povlači iz reprezentacije Srbije

Foto: Beta

Foto: Beta

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović odlučila je da se povuče iz reprezentacije zbog medijskih napada na nju.

Ivanovićeva je nezadovoljna zbog napada medija kada je u nacionalnom timu i van njega, ali i pored toga učestvovaće na Olimpijskim igrama u Riju.

Trenutno 19. teniserka sveta ispunila je kvotu nastupa za Rio jer je odigrala dovoljno mečeva za Srbiju u periodu između dva olimpijska turnira.

Ona je za reprezentaciju Srbije odigrala 29 mečeva i ostvarila 20 pobeda, a bila je deo ekipe koja je igrala finale FED kupa 2012. godine.,

(Tanjug)

Pogledajte komentare (4)

4 komentara

 • Moderna Pevacica

  Čestitam Ani na odluci. To je njen život i ona ima pravo da radi sa njim šta hoće. Jelena Janković mora da igra, jer ništa nije postigla, a skakavac se samo slika sa onom njegovom debelom zenom i smara sa detetom. Bravo, Ana! Ja sam uz tebe.

 • bucko52

  Da, da… lepo je kada je dobijala, a sad kad joj je krenula slabo, treba da ode kod nekog pravog psihoterapeuta ili neka promeni državljanstvo i postane FED igračica za Nemacku. Jeleni i ostalim devojkama svaka čast, a za Noleta nema šta da se komentariše, osim: hvala ti do neba, usrećiš me i kad pobeđuješ i kad gubiš.

 • Sagapo

  Ona ko bajagi našla razlog. Novinari je demorališu i napadaju. Razlog je u tome što je ovaj Njemac navukao da uzme državljanstvo Njemačke. Mislio sam da je Ana pametnija. Za nju izgleda nije bilo Srbina. No posle onoliko ljubavnih afera, i nije je hteo niko. To je razlog, a ne mediji, koje ona proziva.

 • Blajbi

  Povlaci se iz reprezentacije, a igrace na Olimpijadi? (lol) Nekom su se pomesali zivci….

Ostavite komentar