Ivković poželeo košarkašima na Igrama u Riju

Bivši selektor Srbije Dušan Ivković ispratio je danas košarkašku reprezentaciju na pripreme na Kopaonik i poželeo im mnogo uspeha na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

“Sa velikim zadovoljstvom i budnošću sam pratio i pripremne utakmice i utakmice na turniru. Jako sam zadovoljan kako je završeno. Hteo sam i kad se završio turnir da svratim do svlačionice i da im čestitam, ali bila je neka veća gužva tako da sam iskoristio sad priliku da dodjem da im čestitam i poželim sreću u Riju”, rekao je Ivković novinarima u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

Košarkaši Srbije osvojili su kvalifikacioni turnir u Beogradu i plasirali se na Olimpijske igre u Riju. Posle nekoliko dana odmora izabranici Aleksandra Djordjevića okupili su se danas i otputovali na Kopaonik na pripreme.

Selektor Aleksandar Djordjević istakao je da ekipi i njemu mnogo znači to što je Dušan Ivković došao da ih podrži.

“To je sjajan gest velikog trenera i čoveka koji je došao da nas podrži. Meni je jako drago da ga vidim. Juče me je pozvao i baš me je prijatno iznenadio, svima nama to mnogo znači. To znači da nastavljamo neku put koji je on postavljao ne znam koliko godina, ne samo u poslednjem mandatu nego i ranije. Meni kao treneru to mnogo znači, siguran sam i svim momcima”, rekao je Djordjević.

(Beta)

Ostavite komentar