U trendu

Iz Partizana apeluju: Ne pominjite Ratka Mladića

Verovatno i najvažniji meč ove sezone fudbaleri Partizana igraju u četvrtak u Beogradu protiv Jang Bojsa (19.00). Iz kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju.

– Imaćemo i goste iz Švajcarske, doći će oko 400 njih .Naše je da sve organizujemo. Za razliku od prošlog, ovo nije meč visokog rizika i pozivam sve da dođu sa decom. Prolazi će biti čisti, a sva vidno alkoholisana lica će biti udaljena sa stadiona. Svako će biti na svom mestu, dok će zona iznad tunela biti prazna da nam se ne bi ponovio Olimpijakos. Dođite da podržite klub – rekao je Miloš Vazura za “TV Partizan”.

Imao je generalni direktor i posebnu molbu za sve pristalice.

– Pojedinac može da napravi problem. Protiv Budućnosti smo kažnjeni zbog Ratka Mladića, to je bila jedna od stavki. Molim ih da ne pominju ni naše generale ni ništa slično tome. Daleko bilo, da pobedimo, a da budemo izbačeni zbog povika. Bio bi to udarac koji Partizan ne bi izdržao.

I dalje je na snazi upozorenje od UEFA.

– Imamo uslovnu kaznu i najmanji incident može da izazove najgore posledice, prazan stadion, izbacivanje iz Evrope. Verujem da će rezultat biti dobar, zato je važno da ne bude povika, ubacivanja predmeta. Ne nosite sitan novac, upaljače, sve to će biti oduzeto. To je ono što igrači očekuju od vas. Očekujem lepu podršku, na prošloj utakmici su navijači sa Juga pokazali ozbiljan stepen odgovornosti. Koreografija je bila lepa, a ovog puta će biti još lepša – zaključio je Vazura.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar