U trendu

Jaja Ture napušta Mančester siti

Fudbaler Mančester sitija Jaja Ture napustiće taj klub, rekao je danas njegov agent za britanski San (Sun).

„Mislim da će Jaja napustiti Mančester siti. Nadam se da će pre odlaska sa klubom osvojiti Premijer ligu i sve kupove u kojima učestvuje. Nije pitanje da li ga Pep (Gvardiola) voli ili ne. Znate, to je život“, rekao je agent Dimitri Seluk.

Mančester siti je juče objavio da će sadašnji trener Manuel Pelegrini na kraju sezone napustiti klub, a da je već potpisan trogodišnji ugovor sa Gvardiolom.

Ture je 2010. godine napustio Barselonu nakon što je Gvardiola, tada trener katalonskog kluba, dao prednost Serhiju Busketsu.

„Pep može da pozove Turea i da mu kaže da li računa na njega ili ne. Jaja je osvojio svaki trofej u Engleskoj bez Gvardiole, a hoće li Gvardiola osvajati trofeje bez Jaje?“, rekao je Seluk i dodao da Gvardiola nije imao petlju da ostane u Barseloni.

„Mislim da svako ko ima petlju će uvek biti uz klub. Neće biti tu samo kada je klubu dobro, već i kada je loše“, rekao je Seluk.

Italijanski mediji su već počeli da spekulišu o prelasku Turea u Inter i njegovom spajanju sa nekadašnjim trenerom u Mančester sitiju – Robertom Mančinijem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.