U trendu

Janković: Ako bude trebalo igraću sva tri meča protiv Španije

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je danas da će, ako bude trebalo, igrati sva tri meča protiv Španije u prvom kolu Svetske grupe B Fed kupa i da veruje u pobedu.

Teniska reprezentacija Srbije igra za vikend u Kraljevu protiv Španije u prvom kolu Svetske grupe B Fed kupa. Duel će sutra od 13 časova početi Bojana Jovanovski i Garbinje Mugurusa, a posle toga na teren izlaze Jelena Janković i Karla Suares Navaro.

Janković je poslednji put igrala protiv Navaro 2013. godine na turniru u Pekingu kada je pobedila sa 6:0, 6:0.

„To u ovom trenutku ništa ne znači. Čula sam da je povredjena, ali očekujem težak posao. Spremna sam na sve izazove. Ako bude trebalo igraću sva tri meča. Selekcija Španije je izuzetno jaka, ali mi se ne predajemo, verujemo da možemo do cilja, a to je pobeda“, rekla je Janković posle žreba.

„Uvek dajem maksimum kada igram za Srbiju, tako će biti i sada. Drago mi je da smo u Kraljevu, oduševljeni smo gostoprimstvom, jedva čekamo da izadjemo na teren. Nadamo se da će tirbine biti pune i da ćemo uz pomoć publike ostvariti pobedu protiv Španije“, rekla je Janković.

Drugog dana takmičenja u nedelju od 13 časova igraće Janković – Mugurusa i Jovanovski – Suares Navaro. Posle singlova igraće se meč u dublu, a prijavljene su Ivana Jorović, Nina Stojanović, Lara Aruabarena i Lurdes Dominges Lino.

Selektorka Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić rekla je da će se ekipa boriti do poslednjeg daha za pobedu.
 
„Imamo pravo izmene, videćemo da li će ovo biti konačan raspored. Pripreme smo maksimalno obavili, devojke su spremne, atmosfera u timu je izuzetna, kao i gostoprimstvo koje uživamo u Kraljevu. Veliko hvala Kraljevčanima i svim ljudima koji su dali sve od sebe da se osećamo srećno, nasmejano i motivisano za rad i pobedu. Borićemo se do poslednjeg daha, verujemo u najbolje“, rekla je Tatjana Ječmenica Jevtić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar