U trendu

Janković: Igrama u Partizanu da se vratim u tim Crne Gore

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da dobrim igrama u crno-belom dresu želi da se ponovo nametne selektoru A reprezentacije Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću i zaradi novi poziv.

Janković je krajem maja debitovao za najjaču selekciju Crne Gore u prijateljskom meču protiv Turske, a trenutno je član mlade reprezentacije.

„Želim da se zahvalim selektoru Tumbakoviću što me je već zvao u reprezentaciju i kada nisam imao minutažu u klubu. Pre toga pozivi su bili vezani za moje igre. Nadam se da kako budem igrao u Partizanu da ću ponovo skrenuti pažnju, svakom igraču znači i privelegija je biti u reprezentaciji Crne Gore. I tamo je velika konkurencija, momci dobro igraju i velika mi je želja da budem član nacionalnog tima“, rekao je Janković za sajt crno-belih.

Janković je u prošlom kolu Superlige bio strelac u pobedi nad Novim Pazarom (4:0), istakavši da će mu gol mnogo značiti.

„Bog me nagradio i dao mi podstrek da nastavim dalje, uprkos preprekama. To mi daje snagu da moram da istrajem i radim svaki dan kao da igram stalno svih 90 minuta. Najvažnije je da nastavimo pobednički niz, a golovi će doći sami po sebi“, poručio je pozajmljeni fudbaler iz Olimpijakosa.

Mladi krilni fudbaler dodaje da je konkurencija na njegovoj poziciji jaka, ali da ga to i tera da pruža još bolje partije.

„Po povratku u Partizan dobio sam šansu u startu koju sam iskoristio na pravi način, ali ubrzo posle par kola mi se desila povreda. Nastupio je loš period za mene, neigranje, loši rezultati i kola kao da su krenula nizbrdo. U tim trenucima nije lako, ali kukanja nema, stegneš zube, radiš i čekaš šansu“, zaključio je Janković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.