U trendu

Janković: Nisam zaboravio da igram, sad hrabro na Bešiktaš

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Marko Janković izjavio je mu dobre partije koje je pružio u dvomeču protiv Nordsjelanda u kvalifikacijama za Ligu Evrope mnogo znače za samopuzdanje.

„U prošloj utakmici sam imao asistenciju, a na ovoj gol i dve asistencije. Mnogo mi znači na samopouzdanju, ali najviše da pokažem drugima da nisam zaboravio da igram fudbal“, rekao je Janković za sajt kluba.

Za trenera Zorana „Batu“ Mirkovića je dodao da mu se sviđa njegov način rada.

„Mirković je sa sobom doneo novu energiju. Znamo se dugo, jer smo sarađivali u reprezentaciji Crne Gore kod selektora Ljubiše Tumbakovića“, kazao je Janković.

Kada je reč o utakmici sa danskim timom rekao je da su znali da ih čeka teška utakmica protiv neugodne i mlade ekipe.

„Rezultat iz prvog meča ih nimalo nije obeshrabrio, već su napadali od prvog minuta želeći da nas iznenade, preseku i dođu do prednosti. Posle primljenog gola smo se brzo vratili u igru, izjednačili i išli dalje što je za pohvalu“, dodao je Janković.

O poslednjoj prepreci za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, turskom Bešitkašu, izjavio je rival veoma ozbiljan.

„Žreb je nemilosrdan, ali vidimo da su ranjivi. Najveći su padali kada su ovako važne utakmice u pitanju, a mi smo ih u prethodnom periodu igrali mnogo. Na nama je da igramo pametno i hrabro, damo sve od sebe i da pokušamo da napravimo ogromnu stvar“, zaključio je Janković.

Prva utakmica plej-ofa za LE između Partizana i Bešiktaša igra se sledećeg četvrtka od 20.30 u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar