U trendu

Janković: Želim u Zvezdu, Verona se pita

Srpski fudbaler Boško Janković rekao je da nije nesporna njegova želja da se vrati u Crvenu zvezdu, ali da za to postoji mnogo prepreka, pre svih ugovor sa Veronom.

Verona je u tek završenoj sezoni ispala iz Serije A, što samo po sebi otvara mogućnost da Janković razduži opremu kluba iz Verone i oslobodi put ka matičnom klubu.

„Još godinu dana vezan sam ugovorom za Veronu, ali uskoro bi trebalo da pričam sa klubom. Moramo da se dogovorimo oko mnogo stvari i brzo će sve biti poznato“, rekao je Janković, prilikom gostovanja u Beogradu na humanitarnom meču „Asovi za decu“.

Čelnici Crvene zvezde u poslednje vreme ne kriju veliko interesovanje da posle osam godina vrate bivšeg reprezentativca Srbije u svoje redove.

„Znam sve oko interesovanja. Svi znaju koliko volim Zvezdu, ali sada nemam pravi odgovor. Ne bih želeo da dajem lažna obećanja i previše pričam o tome. Ima vremena, pre toga moram da rešim situaciju sa Veronom“, poručio je Janković.

Janković ističe da mora mnogo stavki da se reši oko dolaska na Marakanu, ali da je spreman na dogovor.

„Ima dosta stvari oko kojih bi trebalo da se usaglasimo. Poznato je da sam veliki zvezdaš i sve ostalo je nebitno“, zaključio je sada već 32-godišnji fudbaler.

Janković je sa Zvezdom osvojio duplu krunu 2006. godine, a potom je igrao za Majorku, Palermo, Đenovu i Veronu.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 31 utakmicu i postigao pet golova.

(Tanjug)

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.