U trendu

Jedna reč Šumaherove menadžerke probudila nadu kod fanova

Legendarni vozač Formule 1, Nemac Mihael Šumaher doživeo je tešku nesreću 2013. godine na skijanju u francuskim Alpima. Šumaher je šest meseci bio u komi, a i danas je njegovo zdravstveno stanje pod velikim znakom pitanja. Proces oporavka krije se od javnosti, ali prema nagađanjima Mihael je ostao doživotno nepokretan, a veruje se da ne može ni da govori.

Nemac je u karijeri osvojio čak sedam titula, a iza njega je 91 pobeda u F1 trkama. Za vreme svoje bogate karijere 48-godišnjak je prikupio veliku vojsku fanova i samim tim postao jedan od omiljenijih svetskih sportista.

Najveći fanovi se iz nedelje u nedelju raspituju o zdravlju njihovog ljubimca, a jedna rečenica koju je izgovorila njegova menadžerka Sabina Kem unela je nadu među navijačima da bi on mogao da se oporavi i vrati normalnom životu.

“Tokom svoje aktivne karijere Mihael je sačuvao većinu svojih bolida, odela i kaciga. U ovom trenutku planiramo da ih predstavimo javnosti u muzeju koji želimo da otvorimo u čast njegovih uspeha“, rekla je Kem i tako unela pometnju među navijačima.

Sabina je ovu izjavu dala u množini, pa se veruje kako se ovo ‘mi’ odnosi na Šumahera, pa da bi i on mogao da učestvuje u planiranju otvaranja muzeja. Ipak, verovatnije je da se „mi“ odnosi na porodicu sedmorostrukog prvaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.