U trendu

Jokić fantastičan na Ol-staru, umalo tripl-dabl (video)

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je fantastično u meču „Zvezda u usponu“ prve večeti NBA Ol-star vikenda u Nju Orleansu, prenose sportski mediji.

Jokić je za 21 minut na parketu postigao 12 poena (6/9 iz igre) uz 11 skokova i osam asistencija, a imao je i dve ukradene lopte, te četiri izgubljene. Bio je najbolji skakač i asistent na meču.

Srbin je posebno blistao u prvom poluvremenu sa osam poena uz po četiri skoka i asistencije za svega sedam minuta na parketu, nema sumnje da bi stigao i do tripl-dabla da je igrao više.

Tim Sveta je na kraju savladao ekipu SAD 150:141, a najefikasniji u Jokićevom timu bio je Džamal Mari sa 36 poena uz 11 asistencija, pogodivši devet trojki. Jokićev saigrač iz Denver Nagetsa proglašen je za MVP-ja utakmice.

Badi Hild je imao 28 poena uz šest uhvaćenih lopti, a dabl-dabl je imao i Kristaps Portingis sa 24 poena uz deset skokova. Odličan je bio i Dario Šarić sa 17 poena, pet skokova i četiri asistencije.

https://www.youtube.com/watch?v=sokLYpw1w-M

SAD je predvodio Frenk Kaminski sa 27 poena pogodivši sedam trojki iz 11 pokušaja. Najbolje ga je pratio Karl-Entoni Tauns sa 24 poena i 11 skokova, dok je 19 poena dodao Džonaton Simons uz nekoliko sjajnih zakucavanja i blokada, a 17 i šest asistencija je imao Devin Buker.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.