U trendu

Jovetić: Bili smo mnogo bolji od Lestera

Fudbaler Sevilje Stevan Jovetić rekao je da je njegova ekipa bila mnogo bolja od Lestera u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, ali da će morati mnogo bolje da se pripremi za revanš u Engleskoj.

Fudbaleri Sevilje pobedili su sinoć na svom terenu Lester sa 2:1. Domaći tim poveo je golovima Pabla Sarabije u 25. i Hoakina Koree u 62. minutu, a gol za engleskog šampiona postigao je Džejmi Vardi u 73. minutu. Španski tim mogao je da postigne još jedan gol, ali je Korea promašio jedanaesterac u 14. minutu.

„Utakmica je bila nezgodna, Lester je dobra ekipa i igra dobro u Ligi šampiona. Mi smo igrali mnogo bolje od njih, imali smo šanse i trebalo je da ih iskoristimo“, rekao je Jovetić za britanske medije.

Jovetić, koji je došao u Sevilju na pozajmicu iz Intera, rekao je da je Lester, posle gol Vardija, ostao u igri za četvrtfinale.

„Njima je taj gol važan. Mi smo znali da ni kod 2:0 duel nije gotov, moramo da se pripremimo mnogo bolje za revanš i da pobedimo“, naveo je bivši fudbaler Partizana.

Revanš utakmica Lestera i Sevilje na programu je 14. marta u Engleskoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar