U trendu

JUBMES banka i Telekom ostaju u Zvezdi

JUBMES banka iz Beograda saopštila je danas da će ostati uz fudbalski klub Crvena zvezda, istog dana kada je iz kluba dostavljen memorandum o raskidu saradnje.

Zvezda je novinarima večeras prosledila saopštenje u kome se navodi da će ta banka ostati uz klub, iako je ranije danas poslala obaveštenje da JUBMES jednostrano prekida saradju.

„JUBMES banka Beograd nastavlja saradnju sa našim najtrofejnijim klubom, Fudbalskim klubom Crvena zvezda i veruje da će Crvena zvezda i u budućnosti biti na svom šampionskom putu. Ubeđeni smo da su teškoće prolaznog karaktera“, navodi se u kratkom saopštenju.
 
Telekom je danas takođe objavio da nastavlja saradnju sa Zvezdom, iako je generalni direktor te kuće juče podneo ostavku na članstvo u Upravnom odboru kluba, a u medijima se pojavila informacija da saradnja neće biti nastavljena.

U Zvezdi je trenutno kriza koja je izazvana lošim početkom sezone, tako da je iz kluba otišao skoro ceo Upravni odbor kluba, a generalni direktor Zvezdan Terzić je podneo ostavku. Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je rekao da je situacija u klubu za koji navija bolja nego pre dve ili tri godine i kazao da crveno-beli neće trpeti posledice od države.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar