U trendu

Junajted poslao drugu ponudu, Morata ide na Old Traford?

Napadač madridskog Reala Alvaro Morata najbliži je transferu u Mančester Junajted, posle druge ponude engleskog velikana.

Agent španskog fudbalera Huanma Lopez potvrdio je da je klub sa Old Traforda u Madrid poslao pojačanu ponudu, ali nije želeo da otkrije o kojoj se sumi radi.

Mančester Junajted je prošle nedelje Realu za Moratu ponudio 60 miliona evra, koja je glatko odbijena jer šampion Španije i Evrope zahteva čak 88 miliona.

„Junajted je klub sa mnogo šarma, jako interesantna opcija. Mogu da kažem da je došla značajna ponuda i sada je na Realu da odluči. Ne mogu više da otkrivam“, rekao je Lopez za italijanski Kalčomerkato.

Real je ranije odbio i ponudu Milana, ali menadžer „crvenih đavola“ Žoze Murinjo neće lako odustati da dovede kvalitetnog napadača, nakon što je povređenom Zlatanu Ibrahimoviću istekao ugovor.

Prva meta Antoan Grizman iz Atletiko Madrida je nedostupan, potpisao je novu saradnju, pa je Morata sada primarna opcija.

Protiv selidbe na Ostrvo nema ništa protiv 24-godišnji fudbaler jer je nezadovoljan statusom i minutažom u matičnom Realu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.