U trendu

Juventus nije završio prelazni rok, Pogba ili Sergej?

TORINO – Italijanski Å¡ampion Juventus nije zavrÅ¡io letnji prelazni rok, u kome se osetno pojačao, jer namerava da joÅ¡ ostvari transfer između dvojice vezista, srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića ili Pola Pogbe iz Mančester Junajteda.

Torinski gigant ovog leta doveo je najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda (Real Madrid), Emrea DÅŸana (Liverpul), Åœoaa Kansela (Valensija), Leonarda Spinacolu (Atalanta), Leonarda Bonućija (Juventus) i golmana Matiju Perina (Đenova), ali ne ÅŸeli da se zaustavi na tome.

„Nismo zavrÅ¡ili prelazni rok“, izjavio je potpredsednik kluba Pavel Nedved, a prenosi Tutosport.

Prvi izbor čelnika kluba je Pogba, svojevremeno najskuplje plaćeni fudbaler sveta iz Juventusa u Junajted za 105 miliona evra, i veruje se da mogu da ga vrate i za manji iznos nego kada je otišao na Old Traford.

Juventus pokuÅ¡ava da iskoristi nezadovoljstvo Pogbe u Junajtedu i razmimoilaÅŸnjenje sa menadÅŸerom Åœozeom Murinjom, dok je „plan B“ srpski reprezentativac Milinković-Savić.

Problem kod Sergeja je čvrst stav predsednika Lacija Klaudija Lotita za transfer od 150 miliona, dok Juventus moÅŸe da ponudi 50 manje, uz mogućnost da uključi i Marka Pjacu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar