Kanađani optužuju: Novak je završio sezonu zbog – dopinga!

Kanadska teniska analitičarka Helen Peletije optužila je Novaka Đokovića da je napravio pauzu zbog dopinga, koji prikriva ATP.

Đoković je pre desetak dana završio sezonu zbog problema sa ramenom, a Peletije sumnja da je razlog za to medicinske prirode, prenosi B92.

„Neki prijatelji i kolege koji su blisko povezani sa svetom tenisa i prate turnire uvereni su da je Đoković bio dopingovan i da ima zaštitu ATP“, piše ova analitičarka, inače bivša teniserka.

Đoković je dominirao svetom tenisa dok nije osvojio Rolan Garos prošle godine, a onda je usledio strmoglav pad, što je glavni povod za ove teorije zavere.

„Neki se pitaju zašto je tako iznenada pao u svojoj igri, zašto je godinu dana bio ispod svojih fantastičnih fizičkih mogućnosti, koje je demonstrirao od 2011. godine? Šta je sa njegovim ličnim problemima? Da li je povreda ruke hronični problem koji vuče nekoliko godina ili je to samo izgovor? Da li je napravio pauzu kako bi se fizički oporavio i oživao svoj talenat“, pita se Peletije.

Iako nema adekvatne argumente za svoje navode, Kanađanka ističe da ove glasine dolaze od kolega koji su „veoma poštovani“ u svetu tenisa.

Peletije je bivša teniserka, 1985. je u tandemu sa Džil Haterington savladala Martinu Navratilovu i njenu dubl partnerku Điđi Fernandes u prvom kolu turnira na Floridi.

Ima jednu titulu u konkurenciji dublova, a deset puta je bila šampionka Kanade. Već godinama je teniska analitičarka za privatni sportski TV kanal RDS iz Montreala, gde u ponedeljak počinje Rodžers kup.

2 komentara
  1. goran manic

    Kakva laž! Nole ima problema jedino s „glutenom“… šta god da je to…

  2. Blajbi

    Ne verujem da se Nole drogira!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike