U trendu

Kapiten: Partizan želi sve trofeje

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da su ambicije crno-belih uvek iste – osvajanje svih domaćih trofeja i što bolji nastup u evropskim takmičenjima.

„U Partizanu su ambicije uvek iste, osvajanje svih domaćih trofeja i da se napravi iskorak u Evropi. To je sve lepo kada pričamo, ali nije ni malo lako. Potrebno nam je mnogo sreće da nas zaobiću povrede i da se dovedu adekvatna pojačanja kako bi se sve to ostvarilo“, rekao je Ilić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za novu sezonu.

„Tek je početak priprema. Nas su u poslednjih pet, šest meseci napustili nosioci igre – Danko Lazović, Petar Škuletić, Nikola Drinčić, Saša Marković i Vladimir Volkov. Na nama je težak zadatak da uz pojačanja nadoknadimo njihov odlazak“, rekao je kapiten šampiona Srbije.

Žreb za drugo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona obaviće se 22. juna.

Crno-beli na prvi deo priprema putuju 17. juna na Taru, gde će odigrati jedan pripremni meč. U Beograd se vraćaju 25. juna, gde će tri dana kasnije odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, a potom putuju na Pohorje, u Sloveniji, na drugi deo priprema. Na Pohorju će boraviti od 29. juna do 9. jula i tamo će odigrati tri pripremna meča, a imena protivnika će biti naknadno saopštena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.