U trendu

Kedira van terena dve do tri nedelje zbog povrede

Fudbaler Juventusa Sami Kedira odsustvovaće sa terena dve do tri nedelje zbog povrede butnog mišića, saopštio je danas italijanski klub.

Zbog te povrede neizvestan je njegov nastup na uakmici protiv Bajerna iz Minhena, u osmini finala Lige šampiona, 23. februara.

Kedira ima problema sa povredama otkako je na početku sezone došao u Juventus iz Real Madrida i do sada je odigrao samo 15 utakmica za šampiona Italije.

On je bio prvotimac u sedam od poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, ali će zbog povrede propustiti sutrašnji duel protiv Djenove.

„Kedira će propustiti utakmicu sa Djenovom. Posle nelagode koju je osećao u desnom butnom mišiću Kedira je podvrgnut brojnim lekarskim pregledima. Utvrdjeno je da je pocepao butni mišić zbog čega će odsustvovati sa terena dve do tri nedelje“, navodi se u saopštenju Juventusa.

Juventus će sutra od 20.45 na svom terenu u Torinu igrati protiv Djenove, utakmicu 23. kola Serije A i pokušaće da ostvari 13. uzastopnu pobedu. Crno-beli su trenutno drugi na tabeli sa dva boda zaostatka za Napolijem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.