U trendu

Kiril Lazarov produžio ugovor s Nantom

Kapiten rukometne reprezentacije Makedonije Kiril Lazarov produžio je ugovor s Nantom za još dve sezone, do juna 2021, obvjavio je danas francuski klub.

Ugovor s Nantom 38-godišnjem Lazarovu ističe na kraju tekuće sezone, polovinim naredne godine, ali je evropski vicešampion želeo da već sada osigura iskusnog „bombardera“ još dve godine.

Predsednik Nanta Gael Peletije je, kako prenose makedonski mediji, rekao da je posao oko novog ugovora s Lazarovim lako završen, jer je to bila želja obe strane.

„Lazarov je jedan od najboljih igrača na svetu i pokazao je to po dolasku u Nant. Ove godine je imao važnu ulogu u rezultatima tima. Zato želimo da produžimo saradnju. Za klub predstavlja veliko zadovoljstvo što imamo igrača ovog kalibra u našim redovima“, rekao je Peletije.

Zadovoljstvo produžavanjem saradnje s Nantom je iskazao i Lazarov koji je rekao da je u francuski klub pre godinu dasna došao „jer je znao da je to tim koji igra s karakterom“.

„U Nantu se osećam mnogo dobro, dopada mi se klub i volim njegove navijače… Lojalan sam čovek i želim da uzvratim ovom klubu poverenje koje mi je dalo rukovodstvo“, rekao je Lazarov.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.