U trendu

Kirjosova potresna ispovest: Bio sam u paklu droge i razmiĆĄljao o samoubistvu

Nik Kirjos oglasio se saopĆĄtenjem u kom je otkrio da je razmiĆĄljao o samoubistvu.

Austrlijanac je otkrio u postu na Instagramu da je imao ozbiljne psihičke probleme, okrenuo se drogama i alkoholu, i na kraju pronaơao izlaz.

Objavio je fotografiju sa Australijan opena od pre tri godine, kada niko nije ni slutio ĆĄta mu sve prolazi kroz glavu.

„Ovo sam bio ja pre 3 godine na Australijan openu. Većina bi pretpostavila da sam psihički dobro ili da uĆŸivam u ĆŸivotu… bio je to jedan od mojih najmračnijih perioda. Ako dobro pogledate, na mojoj desnoj ruci moĆŸete da vidite moje samopovređivanje. Imao sam samoubilačke misli i bukvalno sam se borio da ustanem iz kreveta, a kamoli da igram pred milionima. Bio sam usamljen, depresivan, negativan, konzumirao sam alkohol, drogu, odbacio sam porodicu i prijatelje“, naveo je Kirjos.

Nije se tu zaustavio.

„Osećao sam se kao da ne mogu da pričam ili da nikome verujem. Ovo je bio rezultat zatvaranja u sebe i odbijanja da se oslonim na svoje voljene i jednostavno da samo malo po malo guram sebe da budem pozitivan. Znam da svakodnevni ĆŸivot moĆŸe da izgleda izuzetno iscrpljujuće, ponekad nemoguće. Razumem da se osećate slabo ili uplaĆĄeno ako otvorite. KaĆŸem vam odmah, u redu je, niste sami.“

On ĆŸeli da svojim rečima pomogne svima.

„ProĆĄao sam kroz ta vremena kada je izgledalo kao da te pozitivne energetske vibracije nikada neće biti stvarnost. Molim vas, nemojte se osećati kao da ste sami, ako se osećate kao da ne moĆŸete ni sa kim da razgovarate, tu sam, javite se. Ponosan sam ĆĄto mogu da kaĆŸem da sam potpuno preokrenuo ĆŸivot i da imam potpuno drugačiji pogled na sve, ne uzimam jedan trenutak zdravo za gotovo. Ćœelim da budete u mogućnosti da dostignete svoj puni potencijal i da se osmehnete. Ovaj ĆŸivot je lep“, zaključio je Kirjos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.