U trendu

Klop: Grujićev debi iz snova

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je novi fudbaler te ekipe Marko Grujić imao „debi iz snova“, u pobedi „crvenih“ od 5:0 u prijateljskoj utakmici protiv trećeligaša Flitvuda, preneli su danas britanski mediji.

Liverpul je juče pobedio Flitvud sa 5:0, a bivši fudbaler Crvene zvezde Grujić je u prvoj utakmici sa za svoj novi klub postigao gol, iznudio jedanaesterac i pogodio stativu.

„Postigao je gol u prvoj utakmici iz prve šanse – to je san. Videli ste, u prijateljskim utakmicama igrač često ne proslavlja gol kao što je to učinio Grujić, ali to je bio veliki trenutak za njega. Bilo je lepo videti to. On je još mlad, ima 20 godina, to znači da još može fizički da se razvija, i naravno na fudbalskom planu“, rekao je Klop, preneo je Skaj Sports.

Pripreme ekipe za novu sezonu su nedavno počele, a nemački trener dodao je da je zadovoljan prvom takmičarskom utakmicom.

„Spremni smo za rad sa igračima, napredovaće, moraju da napreduju, ali za prvu utakmicu, ovo je bilo dobro“, rekao je Klop.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.