U trendu

Klop: Još nemamo razloga za slavlje

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da njegova ekipa još nema razloga za slavlje, iako je posle današnje pobede protiv Votforda (6:1), preuzela prvo mesto na tabeli Premijer lige.

Dvostruki strelac na Enfildu bio je Sadio Mane, a golove su postigli još Filipe Kutinjo, Roberto Firmino, Emre Džan i Žoržinjo Vajnaldum.

„Kada rezultat odaje utisak da je bilo lako, znači da mu je prethodio naporan rad. Rezultat je divan, a igra je bila sjajna. Ali, Čelsi nije loš, Mančester siti protiv Barselone nije bilo loš. Tu su Arsenal i Totenhem. Moramo da igramo dobro. Trenutno nemamo šta da slavimo, naša je obaveza da igramo dobro kada obučemo dres Liverpula. Do sada je sve bilo dobro“, rekao je Klop za Bi-Bi-Si (BBC).

Liverpul je prvi sa 26 bodova, a slede ga Čelsi sa 25 i Mančester siti i Arsenal sa po 21 bodom. U prvenstvima sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

„Dobri rezultati i dobre igre pomažu samopouzdanju. Poslaćemo igrače širom sveta i nadam se da će se vratiti zdravi za veliki izazov protiv Sautemptona“, dodao je Klop.

Nemački trener je za Skaj Sports rekao da je u odredjenim trenucima uživao u igri, a da je u nekim momentima bilo teško.

„Igrali smo sjajno 84 minuta, ali poslednjih šest minuta nisu bili lepi, ne zato što smo primili gol, već zato što smo prestali da se trudimo da radimo prave stvari. Mislim da nije potrebno opisivati koliko je bio dobar Kutinjo, mogli ste da vidite, a blizu je bio i Firmino. Mane je odigrao dobro, kao i Džan. Nije lako izabrati tim. Vajnaldum je u dobroj formi, Danijel Staridž je uvek blizu ekipe, Alberto Moreno je u dobroj formi, kao i Simon Minjole“, rekao je Klop.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.