U trendu

Koji igrač je noćna mora Kristijana Ronalda?

Kristijano Ronaldo igrao je protiv najboljih igrača svoje generacije, a kada je dao odgovor na pitanje „ko je najbolji protiv koga si ikada igrao“, prisutni su ostali u neverici.

Najteži suparnik legendarnog Portugalca, jednog od najboljih driblera u fudbalskoj istoriji je Ešli Kol. Zvezda Real Madrida priznaje kako mu bivši levi bek engleske reprezentacije i Čelzija nije dao ni da diše u mnogim njihovim međusobnim okršajima u Premijer ligi.

Za vreme Ronaldovog šestogodišnjeg boravka u Mančester Junajtedu, nekoliko puta ukrstio je kopačke sa njim, a isti čovek nije ga puštao na miru ni na utakmicama Portugala i Engleske. U međuvremenu Ronaldo je nastavio da igra u životnoj formi, ali još traži igrača koji će ga toliko namučiti kao Kol.

„Odigrali smo nekoliko sjajnih duela, kakav je to igrač, ne dozvoljava ti ni sekundu praznog hoda, odmah te ugrize za vrat,“ započeo je Ronaldo.

„Bio je tako paklen igrač, brz, neprelazan jedan na jedan, svaki put kad bih morao na njega, znao sam da me čeka krvav posao,“ zaključio je legendarni portugalski napadač.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.