U trendu

Kolarov: Najbolji smo u grupi, bićemo prvi na kraju

BEOGRAD – Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov kaže da je, prema prikazanom na terenu, morala da se ostvari pobeda nad Rumunijom (2:2), ali da veruje da će njegov tim ispraviti stvari do kraja ligaškog dela Lige nacija sa sva četiri trijumfa.

„Morali smo da pobedimo, mislim da smo zaslužili. Primili smo dva gola, ni mi, a ni oni ne znaju kako. Uzeli smo bod, ali sam uveren da ćemo biti prvi u grupi“, rekao je Kolarov novinarima.

On je dodao da je Srbija kvalitetnija od Rumunije i Crne Gore i da će na tim gostovanjima, u oktobru, ići na pobedu.

„Optimista sam, mislim da smo najbolji. Na sve četiri utakmice do kraja želimo pobedu, ali ne znam šta će biti. Morali smo da rešimo meč sa Rumunima kod vođstva 1:0“, izjavio je levi bek Rome i bas prokomentarisao penal koji je napravio za 1:1.

„Ne mogu sad da se setim, ali mislim da nije bio. Morao bih da pogledam snimak“, kratko je Kolarov opisao duel sa Kipčijuom.

Kapiten „orlova“, iako je pre meča govorio da ne veruje da će biti puno navijača na stadionu Partizana, bio je prijatno iznenađen zbog brojke pod 15.000.

„Mogu samo da budem srećan zbog podrške sa tribina, hvala navijačima od srca u ime svih igrača i stručnog štaba. Igrači su dali maksimum, nije bilo dovoljno za pobedu, ali smo dominirali. Ovo nam je za nauk, nadam se da ćemo prestati da pogađamo prečke i stative“, zaključio je on.

Srbija naredni meč u Ligi nacija igra protiv Crne Gore u Podgorici 11. oktobra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)