U trendu

Kompletna uprava FK Partizan podnela ostavku

Kompletna Uprava fudbalskog kluba Partizan podnela je ostavku posle eliminacije od nemačkog Augzburga u poslednjem kolu Lige Evrope, javljaju beogradski mediji.

Pozivajući se na nezvanične izvore bliske klubu, B92 je na svom sajtu objavio da su se čelnici šampiona Srbije povukli sa svojih funkcija na zahtev navijaca crno-belih, koji su odmah po okončanju susreta u Humskoj 1 skandirali „Uprava napolje“.

Portal Mocart sport je objavio da su „predvođeni predsednikom Zoranom Popovićem, čelnici crno-belih maltene najureni iz kluba, nepuna dva sata po zavšetku meča sa Nemcima“.

„Vrhuška je pod pritiskom navijača, koji su sa tribina nekoliko puta pevali „uprava, napolje“, rešila da se povuče sa svojih pozicija na koje je došla pre bezmalo godinu dana“, navodi taj portal.

Taj portal dodaje i da je do direktnog razgovora između navijača i čelnika došlo i u kancelarijama stadiona u Humskoj 1, posle čega su članovi Uprave odstupili sa funkcija.

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović nije se prethodno večeras pojavio na konferenciji za novinare posle poraza od Augzburga (3:1) i eliminacije iz Lige Evrope, a medijima se umesto trenera crno-belih obratio njegov pomoćnik Luiš Diogo Kampuš.

Drulović se nije pojavio jer je bio na sastanku sa sportskim direktorom Ivicom Ilijevim i zajedno su razgovarali o aktuelnoj situaciji.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike