U trendu

Podneta krivična prijava protiv Dragana Đurića

Protiv bivšeg predsednika Fudbalskog kluba Partizan i privrednika Dragana Đurića podneta je krivična prijava u redovnom postupku, nezvanično saznaje agencija Beta.

Policija je danas uhapsila 53 osobe i podnela krivične prijave protiv još 25 ljudi osumnjičenih za više različitih krivičnih dela, posebno zloupotrebe u državnim službama, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Djurić je bio predsednik Upravnog odbora Veterinarskog zavoda.

„Procenjuje se da su od 2005. godine do danas budžetima Srbije, autonomne pokrajine Vojvodina, lokalnim samouprava i drugim privrednim subjektima te osobe nanele štetu višu od 10 miliona evra“, naveo je ministar policije, a saopštio MUP.

Stefanović je dodao da su medju uhapšenima inspektori Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zaposleni u saobraćajnom preduzeću „Lasta“ Beograd, članovi upravnog odbora Veterinarskog zavoda „Zemun“, kao i 13 policijskih službenika koji su radili na poslovima registracije vozila i odgovorni u javnim komunalnim preduzećima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.