U trendu

Krstajić: Ponosan sam, ali nema euforije; Ronaldo: Sudija priznao grešku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić istakao je da je realan remi u Lisabonu protiv Portugalije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

„Kada sve saberemo i oduzmemo, rezultat je realan. Ono što su momci uradili je za veliko poštovanje. Izneli su kompletan teret ove turneje. Čestitam im od srca, Srbija treba da bude ponosna na ove momke“, rekao je Krstajić na konferenciji za novinare na stadionu Luž.

On je dodao da je povreda Kristijana Ronalda poremetila Portugaliju, ali i da je Srbiju Mijata Gaćinovića podsetivši da je Nemanja Radonjić ušao bez zagrevanja.

O odluci sudije Simona Marčinjaka, da poništi prvobitnu odluku da svira penal zbog ruke Antonija Rukavinu, Krstajić kaže:

„Nisam video, bilo je daleko. Sudija reagovao kako je reagovao i digao ofsajd ako se ne varam. To morate da pitate sudiju“.

Prema njegov rečima bod će puno značiti u borbi za EURO posle 20 godina.

„Utakmice su pokazale da će grupa do samog kraja biti neizvesna. Za naše samopouzdanje bi bilo dobro da utakmica sa Ukrajinom. Nema euforije posle ovoga“, zaključio je on.

Ronaldo: Sudija priznao da je pogrešio kod ruke Rukavine

Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo izjavio je da je njegova selekcija zaslužila da pobedi Srbiju (1:1) u Lisabonu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Petostruki najbolji fudbaler sveta, koji je zbog povrede je izašao iz igre posle pola sata, izjavio je i da mu je poljski sudija Simon Marčinjak priznao grešku što je poništio odluku da svira penal.

„Sudija mi je priznao grešku. Zaslužili smo da pobedimo, Srbija se branila i nije imala previše šansi osim gola. Nema mesta panici, izborićemo EURO“, rekao je Ronaldo portugalskim novinarima posle utakmice.

Ronaldo kaže da će ga povreda odvojiti od terena između dve i tri nedelje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar