U trendu

Krstajić: Voleo bih da budemo u grupi sa Rusijom

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je danas da bi voleo da srpski državni tim na žrebu za Mundijal dobije Rusiju.

„Voleo bih da budemo u grupi sa Rusijom, bratske smo zemlje, imali bismo dobru atmosferu. Da izdvajam neke druge selekcije? Pa, svi znamo ko je svetska klasa i nezahvalno je da sada biram koja bi nam manje ili više reprezentacija odgovarala. Biće ono što nam je suđeno, kao i svima, žreb je isti za sve. Naravno, bilo bi dobro da imamo za rivale selekcije sa kojima možemo da igramo, u smislu da napravimo što bolji rezultat“, izjavio je Krstajić za sajt FSS u Moskvi.

Delegaciju FSS predvodi predsednik Slaviša Kokeza, a u njoj se sem Krstajića nalaze i sportski direktor Goran Bunjevčević, zamenik sportskog direktora Nemanja Filipović, sekretar stručnog štaba Pavle Simić….

Program na svecanoj ceremoniji žreba, koja će se održati u Kremlju, vodiće nekada sjajni centarfor engleske reprezentacije Gari Lineker, a asistiraće mu poznata ruska sportska novinarka Marija Komandnaja, ali i Dijego Maradona, Loran Blan, Kafu, Fabio Kanavaro, Dijego Forlan, Karles Pujol, Gordon Benks i Nikita Simonjan.

Žreb pocinje u 16 sati po srpskom vremenu, a Srbija se nalazi u četvrtom šeširu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar