U trendu

Krstičić: Znači mi gol, bićemo fokusirani protiv Kluža

BEOGRAD – Zaista mi znači gol koji sam postigao, prvi u drugom mandatu. Imali smo rezultatski zaostatak, ali smo sve vreme napadali i stvarali šanse, a pogodak je došao kao plod dobre igre, kao i odlične asistencije Gajića“ – izjavio je vezni fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić, strelac efektnog izjednačujućeg gola u pobedi crveno-belih protiv TSC-a (3:1).

„Sigurno da je ovo jedan od lepših pogodaka u mojoj karijeri, a uveren sam da ću ga dugo pamtiti jer su golovi u crveno-belom dresu nešto posebno. Ono što me najviše raduje pored efektnog gola i pobede, jeste podatak da nas je na sedam utakmica na našem stadionu bodrilo 120.000 navijača. Veoma mi je drago što je stadion ponovo pun, kao i što su i oni najmlađi navijači uz nas, jer nam prenose energiju na teren“ rekao je Krstičić za klupski sajt.

Krstičić je dodao i da će ekipa sa maksimalnim fokusom dočekati revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Kluža, uprkos trijumfu u prvom meču od 4:0.

„Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, maksimalno smo fokusirani, stojimo čvrsto na zemlji i želimo da partijom u Rumuniji overimo dobru igru iz prvog meča. Sigurno se nećemo opustiti“, poručio je Krstičić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.