U trendu

Krunić: Biće nam teško, remi dobar rezultat

TALIN – Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić izjavio je danas u Talinu da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Flore i ocenio da bi remi bio dobar rezultat jer sledi revanš u Nišu.

„Biće jako teška utakmica, Flora je prva na tabeli, igra dobro, za mene imaju najbolje mlade igrače Estonije, dobre strance…Odigrali su 19 utakmica, takmičarska su ekipa, dobro organizovavna, što je svakako nezgodno za nas“, rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, da bi se ostvario povoljan rezultat, ekipa mora da pruži sve od sebe.

„Mi smo nova ekipa, moramo da shvatimo ozbiljno utakmicu. Bili bismo zadovoljni i nerešenim rezultatom. Naša prednost je što se ovde igra prvi meč, pa u revanšu, ako nešto ne bude dobro, nadoknadimo“, istakao je Krunić i dodao da zna tim, kao i da neki igrači nisu 100 odsto spremni, ali svakako će dobiti šansu.

Prvotimac Nišlija Stefan Đorđević rekao je da ekipi Flore daje ulogu blagog favorita u prvom meču, ali da je siguran u prolaz.

„Čeka nas teska utakmica, kod njih sve polazi od iskusnog Vasiljeva, dobro smo ih analizirali i dajemo im ulogu blago favorita, pre svega jer su dugo zajedno. Ali, , verujem da ćemo dati maksimum i vratiti se kući sa povoljnim rezultatom. Ovo je samo prvo pokuvreme i uz dužno poštovanje rivala, uveren sam da ćemo mi da prođemo dalje“, istakao je Đorđević.

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Flore i Radničkog igra se sutra od 18 sati u Talinu.

Revanš je za sedam dana u Nišu, a ukupni pobednik u narednom kolu ide na megdan Ajntrahtu iz Frankfurta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.