U trendu

Kvalifikacije: Fenerbahče pobedio Monako

U prvim mečevima trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Fenerbahče golovima Emenikea srušio Monako (2:1), Rozenborg pobedio APOEL na domaćem terenu (2:1), prenose sportski mediji.

U Monaku se nisu radovali gostovanju u Turskoj, ali posle 90 minuta meča u Istanbulu mogu da budu koliko-toliko zadovoljni. Kući se vraćaju sa minimalnim minusom, a dobili su i Falkaa! Posle 11 meseci “Tigar” je konačno zatresao mrežu! Ipak, Kolumbijac nije bio u prvom planu, epitet zvezde utakmice poneo je napadač domaćih Emanuel Emenike sa dva gola.

Fudbaleri Rozenborga pobedili su u Trondhajmu APOEL iz Nikozije sa 2:1. Norveški tim je u prvom poluvremenu poveo golovima Kristijana Gitkjera u 23. i Jergena Skjelvika u 45. minutu. Prednost Rozenborga smanjio je Jorgos Efrem u 67. minutu.

Astra je remizirala sa Kopenhagenom na svom terenu (1:1). Rumunska ekipa povela je već u sedmom minutu golom Felipea Tešeire, a danski tim izjednačio je u 64. pogotkom Tomasa Dilejnija.

U ostalim mečevima Legija je pobedila Trenčin u gostima (0:1) golom Nemanje Nikolića, dok je Astana za koju su igrali naši Maksimović i Erić odigrala nerešeno sa Seltikom (1:1). Olimpijakos je na svom terenu odigrao bez golova sa Ber Ševom, a Luka Milivojević je bio u timu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.