najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Lalatović: Grad je pružio podršku klubu

Trener Borca Nenad Lalatović rekao je večeras je postigao dogovor sa Upravom  i da će ostati u klubu, kao i da će njegovim fudbalerima zaostale zarade biti isplaćene uskoro.

„Posle razgovora sa Upravom, koja je na moj zahtev izašla pred igrače, dogovorena je dinamika isplate zaostalih zarada. Igrači će do petka i meča sa OFK Beogradom dobiti pola plate i dve premije, a do 29. oktobra još jednu celu platu. Veoma je bitno što je grad Čačak stao iza kluba“, rekao je Lalatović agenciji Beta.

Lalatović je pre dva dana podneo ostavku u Borcu jer igrači nisu dobili obećani novac koji im se duguje, a prema njegovim rečima, danas je postigao dogovor o nastavku saradnje sa čačanskim klubom.

On je ponovio da klub njemu ništa ne duguje, ali da podržava igrače i da će uvek biti uz njih.

„Igrači su zadovoljni postignutim dogovorom. Našli su zajednički jezik. Bitno je da u nastavku prvenstva više ne dolazi do ovoga… Jako težak trenutak je za nas ovo bio, jer pored kadrovskih problema, mi nismo ni trenirali da se spremimo za predstojeće utakmice. S druge strane, možda se vraćamo jači nego pre“, kazao je Lalatović.

Šef stručnog štaba Borca je potvrdio da će u klubu ostati do 16. decembra, kada mu ističe ugovor i dodao da bi voleo, ukoliko sve bude u redu, da ostane i duže.

Posle 12 kola u Super ligi Srbije, Borac je treći na tabeli sa 21 bodom i ima bod više od aktuelnog šampiona Partizana na četvrtom mestu. Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 32 boda, a drugoplasirani Javor ima 22 boda.

U 13. kolu u sredu Borac će igrati na svom terenu protiv Metalca.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike