U trendu

Lalatović: I Partizan ima mane, nema opuštanja

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da ne sme da dodje do opuštanja njegovih fudbalera pred utakmicu sa Partizanom u Super ligi Srbije i dodao da očekuje dobru utakmicu protiv crno-belih.

„Svaki derbi uvek donese nešto novo, pa verujem da će tako biti i ovoga puta. Nadam se da će junak sutrašnje utakmice biti neko iz redova Vojvodine. Ekipe se dobro poznaju i sumnjam da može biti nekih iznenadjenja. Kao i svaki tim, tako i Partizan ima svoje mane, koje ćemo pokušati da iskoristimo i vratimo se neporaženi u naš Novi Sad“, rekao je Lalatović, a prenosi klupski sajt.

„Ne sme biti nikakvog opuštanja, već moramo maksimalno koncentrisani da udjemo u naredni meč“, dodao je on.

Vojvodina će sutra u Beogradu gostovati Partizanu u utakmici 20. kola Super lige.

Lalatović je ocenio da su obe ekipe u usponu forme i dodao da očekuje kvalitetnu utakmicu.

„Idemo u goste jako dobrom timu, koji je skoro obezbedio proleće u Evropi. Nedavno su pobedili AZ Alkmar u Holandiji, što svedoči o njihovom kvalitetu, a uspeli su i da zabeleže dve uzastopne pobede u prvenstvu. Međutim, i mi smo u usponu forme i meni je najbitnije to što su moji igrači dobro trenirali pred ovaj meč“, rekao je on

Laltović je dodao da je atmosfera u ekipi sjajna i ocenio da su najveća opasnost po njegov tim Stefan Babović, Nikola Ninković, Andrija Živković i Abubakar Umaru.
On je dodao da u konkurenciji za tim zbog povreda neće biti Nino Pekarić, Aleksandar Paločević, Miljan Mrdakovič i Saša Ćurko.

Utakmica 20. kola Super lige Srbije izmedju Partizana i Vojvodine igraće se sutra od 14.00 u Beogradu. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar