najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Lalatović nije zadovoljan bodom, Božoviću žao rekorda

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da nije zadovoljan bodom protiv Crvene zvezde, ali da je nerešeno pravedan ishod, dok je njegov kolega Miodrag Božović kazao da je dobro što tim nije izgubio.

“Ja najviše volim kada pobedimo. Sa bodom nisam zadovoljan nikad, bez obzira da li igramo sa Zvezdom ili nekim drugim. Danas nismo uspeli, iako smo imali šanse, pre svega (Nikola) Ašćerić glavom sa pet metara. Zvezda nije imala ‘stopostotne’ šanse i mislim da smo mi bili bliži pobedi. Ali, nismo pobedili i kada se sve sabere, ovo je najrealniji rezultat”, rekao je Lalatović televiziji Arena.

Zvezdi je ovako prekinuta serija pobeda, posle 24 uzastopna prvenstvena trijumfa, što je rekord u Srbiji.

“Kako je vreme odmicalo, bilo je sve teže igrati. To je zakon velikih brojeva. Morali smo negde da ne pobedimo, a dobro je što nismo izgubili”, rekao je trener Zvezde Miodrag Božović.

“Utakmica je bila teška. Žao mi je što nismo oborili rekord Benfike, ali šta je tu je. Najveći problem danas je bio taj što nismo stvarali šanse, nismo se kretali unapred, nismo u napadu imali girača koji bi mogao da napravi višak. Tvrda utakmica koju je dobro pripremio Lalatović”, rekao je Božović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike