U trendu

Lalatović: Pravedan rezultat; Milošević ljut

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je njegova ekipa danas zasluženo pobedila Partizan u Super ligi Srbije.

„Smatram da su obe ekipe danas odigrale kvalitetnu utakmicu sa četiri postignuta gola i mislim da smo zasluženo slavili. U prvom poluvremnu smo imali odličnu šansu preko Stojanovića, kada je promašio prazan gol. Partizan je igrao napadački sa dva špica i uspeo ja da povede nakon našeg kiksa. Mi smo znali da se Ivanović tako kreće, ali nismo dobro ispratili i primili smo gol iz prve šanse“, rekao je Lalatović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Radnički je u Nišu pobedio Partizan sa 3:1, u utakmici 32. kola Super lige Srbije, u plej-ofu.

Partizan je poveo u 42. minutu golom Djordja Ivanovića, a izjednačio je Saša Stojanović u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena iz slobodnog udarca. Radnički je poveo iz sumnjive situacije golom Petra Grbića u 48. minutu. On je šutirao pred gol posle prodora sa leve strane, ispred golmana Partizana u ofsajdu se nalazio Randjelović, koji nije pipnuo loptu, ali je ometao Kljajića, koji nije mogao da dodje do lopte, koja je završila u mreži.

Pobedu je obezbedio Lazar Randjelović golom u 52. minutu.

„Prvo poluvreme je završeno prevednim rezultatom posle majstorije Stojanovića. U drugom poluvremenu smo dali golove na vreme i stekli veliku prednost. Kada se sve sabere ovo je pravedan rezultat i zaslužena tri boda za nas. Sada smo na plus 11 u odnosu na Partizan što smo i želeli, srećni smo, ali već od sutra se okrećemo četvrtku i teškom meču protiv Čukaričkog“, rekao je Lalatović.

Trener Partizana Savo Milošević bio je vidno iznerviran i jedva da je izgovorio nekoliko rečenica.

„Čestitam Radničkom na pobedi. Mi smo do odredjenog momenta kontrolisali utakmicu, imali rezultat uprkos nekim čudnim stvarima. Teško mi je da kažem nešto više od toga“, naveo je Milošević.

Na pitanje da li je nezadovoljan još nekim stvarima osim rezultatom odgovorio je potvrdno, ali i rekao da „neće da govori konkretno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar