U trendu

Lalatović zadovoljan pristupom i igrom

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović bio je zadovoljan posle današnje pobede nad Javorom u gostima, što mu je bio takmičarski debi na klupi Novosađana.

„Zadovoljan sam jer je bio ogroman pritisak pred ovu utakmicu. Bili smo deveti, imali smo samo 22 boda i da nismo pobedili, mogli smo da padnemo niže. Igrači su ispunili sve moje zahteve, imali su maksimalan pristup, popravili smo duel igru, a kada imate pristup i ispunite taktičke zadatke, pobeda mora da dođe“, rekao je Lalatović agenciji Beta.

Vojvodina je danas u Ivanjici pobedila Javor sa 1:0 i tako prekinula seriju od pet prvenstvenih utakmica bez trijumfa. Trener je ocenio da će zbog toga ekipi možda biti malo lakše, ali samo što se tiče pritiska.

„Možda će nam biti malo lakše što se tiče pritiska. Nama u sledećem kolu dolazi Mladost, koja mnogo bolje igra u gostima jer ima odličnu kontru i polukontru, a onda idemo u goste Partizanu. Čeka nas paklen raspored, a naš cilj je da u poslednja četiri zimska kola osvojimo što više bodova, onda odradimo dobre pripreme i da na proleće budemo hit“, rekao je Lalatović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.