U trendu

Lalatović: Znači podrška navijača, na pobedu u Belorusiji

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da njegovim igračima mnogo znači podrška navijača i da se, kada je ta podrška na nivou na kakvom je bila u prvom poluvremenu protiv Dinama iz MInska, ne plaše nikog.

Lalatović je na konferenciji za novinare održanoj na stadionu „Karađorđe“, a povodom predstojećeg revanš meča sa Belorusima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao da je njegova ekipa upravo zbog podrške sa tribina odigrala izuzetno kvalitetno.

„Nama su navijači zaista 12. igrač i otkad sam došao u Vojvodinu osećam tu podršku, ali bih voleo da ona bude ista tokom cele utakmice“, rekao je Lalatović.

On je istakao da je Vojvodina u prvoj utakmici prikazala kvalitetnu igru, da je zaslužila pobedu, ali da je nesrećno primila gol sedam minuta pre kraja i na revanš ide „samo“ sa 1:1.

Lalatović je kazao da je ekipa Dinamo Minska ozbiljan rival sa velikim brojem kvalitetnih igrača, ali je napomenuo da to isto važi i za Vojvodinu.

„Poznajemo sve njihove mane i vrline, poznaju i oni naše. Naša želja je da se plasiramo u plej-of Lige Evrope i učinićemo sve da taj cilj ostvarimo. U Belorusiji idemo na pobedu uvereni da smo sposobni da je ostvarimo“, najavio je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine danas posle treninga u svom centru „Vujadin Boškov“ na Veterniku odlaze u karantin na Frušku goru, gde će ostati do srede kada kreću u Belorusiju.

Revanš meč Dinamo Minsk – Vojvodina igra se u četvrtak u beloruskom Brestu, udaljenom oko 300 kilometara od Minska, jer stadion Dinama ne ispunjava uslove predviđene za evropska klupska takmičenja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.