U trendu

Lampard: Morinjo može da vodi Mančester junajted

Legenda Čelsija Frenk Lampard rekao je da veruje da je bivši trener tog kluba Žoze Morinjo može da uspešno vodi Mančester junajted ako ga na leto preuzme.

Portugalski trener u decembru je dobio otkaz u Čelsiju i od tada je glavni favorit da zameri svog nekadašnjeg mentora Luja van Gala u Junajtedu.

Lampard je u prvom Morinjovom mandatu u Čelsiju, od 2004. do 2007. godine, osvojio dve titule i tri trofeja ukupno. On je ubedjen da bi njegov bivši šef imao uspeha na Old Trafordu.

„Mislim da Morinjo može da vodi bilo koji klub na svetu i mislim da je njegov učinak do sada to pokazao. Bez obzira da li je u pitanju Porto, takozvani manji evropski tim, ili Čelsi, sa kojim ste videli šta je uradio; zatim, Inter je doveo do osvajača Lige šampiona, kao i Real Madrid“, rekao je fudbaler Njujork sitija za sajt Gol (goal.com).

Lampard je rekao da vodjenje Junajteda nije lako, ali da Morinjo ima sve što je potrebno da uspe.

„Nijedan posao nije pretežak za njega. Vodjenje Mančester junajteda nije lako, kao što neće biti lako ni Antoniju Konteu u Čelsiju (mediji nagadjaju da će italijanski trener na leto preuzeti ‘plavce’), ali on ima sve što je potrebno da uspe“, rekao je Lampard.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.