U trendu

Lazetić: Na upravi je da li ostajem

BEOGRAD – Vrsilac dužnosti prvog trenera fudbalera Partizana Žarko Lazeticu, posle poraza danas od Spartaka iz Subotice (3:1) u Humskoj, izjavio je da je na upravi kluba da li će nastaviti da vodi ekipu.

Lazetić je, prema dogovoru, odradio dva meča nakon odlaska Zorana Mirković, ali se pre duela sa Spartakom spominjalo da bi mogao da privede kraju sezonu.

„U ovom trenutku sve je onako kako smo su najavili. Vodio sam ove dve utakmice i sada će uprava da donese odluku koja misli da je najbolja. Ekipa je slobodna naredna tri dana, a sledeći trening je u sredu“, rekao je Lazetić novinarima posle meča.

Trener crno-belih rekao je da je njegovoj ekipi nedostajalo energije i da ih je primljeni gol na početku drugog dela
poremetio.

„Posle primljenog gola desilo se ono što nismo želeli, igrači su krenuli da jure, da rešavaju kao da nije bilo vremena. Ušli smo u neku nervozu, a nedostajalo nam je i energije zbog toga što smo utakmicu igrali i u sredu. Nismo dobro odgovorili izazovu koji je bio pred nama. Na početku drugog poluvremena primili smo kiks gol i bilo je teško vratiti se utakmicu“, rekao je Lazetić.

On je morao da izvrši dve prinudne izmene već u prvom poluvremenu kada su zbog povreda teren napustili Nemanja R. Miletić i Danilo Pantić.

„Miletic je prvo dobio udarac od igrača Spartaka, a posle ga je zakačio Valijente. Pantić je dobio udarac u mišić, Nikolić je isto dobio udarac u mišić. Tražio je izmenu i u prvom poluvremenu, ali je povukao i nastavio“, naveo je Lazetić.

Imao je zamerke i na, kako je naveo, grubu igru rivala.

Protivniku je bilo dozvoljeno da igra tako kako igra. U prvom poluvremenu nije dobio nijedan žuti karton, a zamalo da napravimo i treću prinudnu izmenu. To su još neke okolnosti u kojima funkcionišemo, a nismo se na njih još prilagodili“, objasnio je Lazetić.

(Tanjug)

Napišite komentar