U trendu

Lazetić: Od prvog kola imamo iste ciljeve, da izborimo Evropu i napredujemo

BAČKA TOPOLA – Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da ga ne zanima trenutni plasman na tabeli i da ekipa ne bi smela da se zanosi.

Nakon pobede TSC-a nad Spartakom i poraza Partizana od Radnika u Beogradu, tim iz Bačke Topole je izbio na drugo mesto na tabeli Superlige Srbije.

„Prezadovoljan sam jer je ispalo rutinski, i to je dokaz da smo kao tim porasli i da napredujemo, a to mi je najvažnije. Kada smo imali sličnu situaciju u prošlosti, takozvane unapred dobijene utakmice, imali smo mnogo problema sa ovakvim ekipama. Sada smo dominirali, dozvolili protivniku tri šuta ka našem golu, napravili mnogo šansi i držali sve pod kontrolom“, rekao je Lazetić.

„Da li sam zadovoljan što smo drugi? Da je 37. kolo završeno – bio bih. Ovako niti gledam tabelu, niti me zanima, niti se zanosimo. Od prvog kola imamo iste ciljeve, da izborimo Evropu, da napredujemo i da idemo na pobedu svaku utakmicu. Činjenica je da smo na dobrom putu i da nas ništa neće pomeriti iz koloseka, od stvari na koje možemo da utičemo, a to je dobar trening, igra na pobedu i gol više u svakoj utakmici“ , izjavio je Lazetić za Mocartsport.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar